Wij zijn op dit moment gesloten!
0
0

Over ons

Het verhaal van
Stevens-Wonen

De woonspecialist in regio Klazienaveen,
Emmen, Coevorden & Borger

Wij adviseren je graag bij de inrichting van jouw woning en de aanschaf van je interieurartikelen. Je zult verrast zijn door onze uitgebreide collectie. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna, kun je rekenen op een vakkundig advies en uitgebreide service en garantie. Wij zijn al jaren lang hét vertrouwde adres voor jouw interieur aankopen in de regio. Wij ontmoeten je graag binnenkort bij ons in de winkel.

Hoe het allemaal begon

Stevens Wonen bestaat zeventig jaar. Stevens Wonen, gevestigd aan de Brugstraat 10, heeft een uitstekende naam en geniet al jarenlang veel vertrouwen. Behalve met de zeer uitgebreide collectie heeft dit vooral te maken met de service van het familiebedrijf. Deskundige medewerkers adviseren graag bij de inrichting van de woning. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna kunnen klanten rekenen op vakkundig advies en optimale service en garantie. Deze klantvriendelijke werkwijze van Stevens Wonen heeft het bedrijf gebracht waar het nu is:

Faam als een gerespecteerd en vertrouwd adres op het gebied van woninginrichting. Stevens Wonen kent een bijzondere geschiedenis. Het bedrijf werd in 1949 opgericht door Henk de Vries. Hij begon aan de Brugstraat in een schuur met een meubelstoffeerderij en een groothandel. Dat werd later uitgebreid met een toonkamer. In 1973 kon Henk de Vries, samen met zijn vrouw Albertien, een winkelpand kopen aan de Langestraat. Het werd een prachtige showroomwinkel met veel keuze in meubelen, bedden en woningtextiel. In de jaren tachtig kwam de recessie. Henk kwam in december 1981 te overlijden en de winkel werk gesloten.

Hoe het verder ging

Dick en Anja Stevens besloten in 1982de draad weer op te pakken. Daarmee werd het familiebedrijf voortgezet. Dick Stevens is de zoon van Albertien (overleden 2019), Anja Stevens-de Vries een nichtje van oprichter Henk de Vries: “We begonnen opnieuw in het oude schuurtje aan de Brugstraat, onder de naam Woninginrichting Dick Stevens v/h H. de Vries. In de ruimte van 300 vierkante meter stonden bankstellen, wand meubelen, bedden, salontafels en er waren gordijnen en vloerbedekking”, aldus Anja Stevens-de Vries, die inmiddels al meer dan 40 jaar in de branche actief is.

Na het overlijden van Dick Stevens op 26 maar 2006 zette Anja de zaak voort met de passie die Dick en haarzelf altijd heeft gekenmerkt. Na enige tijd werd schoonzoon Jacob Dijks de nieuwe vennoot van Stevens Wonen en deze verjonging is een positieve aanvulling gebleken. Dit jaar is ook dochter Yvette Stevens, in haar vrije uurtjes, het bedrijf komen versterken. Zij geeft ondersteuning waar nodig. Inmiddels is de winkel uit gegroeid naar bijna 4000 vierkante meter. Er is een afdeling voor haarden en kachels bijgekomen. Ook op het gebied van woningtextiel en vloeren kunnen ze u van advies voorzien. En met Sofa StoreXL (comfortbanken) en Studio Relax (relaxfauteuils) beschikt Stevens Wonen over een ruime afdeling bankstellen en fauteuils met heel veel mogelijkheden, vooral op het gebied van aangepaste maatvoering. Het comfort van deze meubelen is daardoor ongeëvenaard. Ook op het gebied wand meubelen en eethoeken is er een ruime keuze. De afdeling Lampenier is vervangen door Lampen By Stevens, waarmee een uitgebreide eigentijdse collectie sfeerverlichting wordt aangeboden. Het geheel vormt een totaalaanbod en daardoor is bij Stevens Wonen “het complete wonen onder één dak aan te treffen.’’

Stevens Wonen neemt jou alles uit
handen als het gaat om interieur

Inmiddels is de winkel uitgegroeid naar 4000 m2. Er is een afdeling Haarden en Kachels. Op het gebied van woningtextiel en vloeren kunnen wij je ook van dienst zijn. Nieuw! SofaStoreXL een ruime afdeling Bankstellen en Fauteuils met veel mogelijkheden, vooral op het gebied van Maatvoering, Zit Comfort en Relax Fauteuils. Ook op het gebied wandmeubelen, eethoeken hebben wij een ruime keuze. Wij adviseren je graag met het stylen van jouw interieur door onze jarenlange ervaring.

Maak een afspraak